Artikel 11 van 92

Nieuws update juli 2021

In onze laatste nieuws update (mail) hebben we je al een voorproefje gegeven. In dit artikel lees je alles over onze nieuwste producten, services en ons nieuwe groene emissielabel. 

 

Emissielabel A!

Het Duitse DGM heeft onze Keralux®- Coralux®- en Sedicur®- lotions als eerste van Europa gecertificeerd met een groen Emissielabel. Onze lotions krijgen de hoogst haalbare score: Emissielabel A. 

Officiële tekst van de DGM:
Produkte von LCK®, tragen dazu bei, dass auch die Wohngesundheit nachweislich erhalten bleibt. "

Vrij vertaald: gezond wonen doe je met Keralux®!

Nu vraag je jezelf natuurlijk af: "Leuk bericht LCK®, maar wat verandert er voor mij?". Nou niets eigenlijk, onze onderhoudsproducten waren al erg goed en scoren ook nu weer hoog. Hier zijn we trots op en dat willen we graag met je delen. Het groene emissielabel vind je binnenkort op verschillende verpakkingen terug.

 


Waar zit ik eigenlijk op? 

Vergis je niet, dit is dé vraag die de consument zichzelf steeds vaker (terecht) stelt. Dit geldt niet alleen voor de bekleding van de meubels, maar steeds vaker ook voor het onderhoudsproduct. Weet jij eigenlijk wel waarmee jij jouw meubels behandelt? 

Duurzaam
Consumenten worden steeds bewuster van het milieu. We kiezen steeds vaker voor kwaliteit, ook al kost dat een paar euro meer. Maar hoe maak je de keuze voor een duurzaam product? Het antwoord is simpel: wat adviseert de fabrikant? 

Fabrikanten binnen én buiten de meubelbranche adviseren Puratex®. Ondertussen gaan we al het derde gecertificeerde jaar in. Het OEKO-TEX® label waarborgt een beter milieu. In dit geval vooral de mens zelf. Puratex® is de enige impregneer op de markt met dit belangrijke certificaat. Vanuit het topsegment veroveren we langzaam de markt naar de grotere spelers. We volgen hierbij de kledingindustrie, die mede onder druk van milieuorganisaties, gevaarlijke stoffen uit de impregneer heeft vervangen.

Toepassingen
Nu denk je misschien: "Wat heb ik aan dat certificaat?". De grootste spelers uit de stofwereld werken niet voor niets met LCK® samen. De meeste stoffen in de meubelbranche worden frequent door LCK® op onderhoud getest. Bovendien gaat Puratex® verder dan de meubelbranche. Onze impregneer wordt bijvoorbeeld ook gebruikt om  (hotel)bedden en luxe kinderwagens te impregneren en dan is het wel zo prettig dat jouw impregneer een OEKO-TEX® certificaat heeft! 

 


Duurzamer verpakken 

 Je ziet het niet direct, maar steeds meer etiketten hebben bijvoorbeeld een percentage Trester in plaats van papier. In goed Nederlands: papier van pulp uit de wijnteelt. Bij verpakkingen kiezen we voor maatwerk. Karton wordt intern hergebruikt. Krijg je een keer plastic als opvulling, dan hebben we die zelf ontvangen en weer hergebruikt. Claimen we nu het allergroenst te zijn? Zeker niet, maar we denken na en proberen je een zo goed mogelijk product te leveren. In alle opzichten! En daar kun jij dan weer mee verder.


 


En verder?

We hebben nog meer nieuws, hieronder volgt een korte opsomming: 

  • We rijden weer!
    Door de aanhoudende versoepelingen zijn Bas en Henk weer op pad. Kun jij niet wachten om een afspraak in te plannen? Dat kan! Neem even contact met ons op en dan plannen we een afspraak met je. 
     
  • Scholingen
    We hebben deze maand de eerste scholingen weer op locatie uitgevoerd. Je vraagt je natuurlijk af: "Wat is een scholing?". In het kort, jij en jouw team leren tijdens een scholing: 
    • De basisprincipes van onderhoud.
    • Hoe je omzet te vergroten doormiddel van het juiste advies. 
    • De kenmerken van (lastige) leder- en stofsoorten.
    • Wat te doen bij vlekken, onderhoud en beschadigingen.

Ben jij dealer van LCK®? Dan is dit een mooi moment om je geheugen op te frissen! Bovendien houden we rekening met jouw planning en is de scholing kosteloos. Houd rekening met ongeveer 1,5 uur, maximaal 20 personen. Aansluitend beantwoorden we al jullie vragen over lopende servicecases. 

Direct inplannen? Klik hier

  • Projectonderhoud 
    Door onze drukke planning is het helaas niet meer mogelijk om voor september 2021 een nieuw project in te plannen. We streven voor kwaliteit boven kwantiteit. Ben jij een fanatieke horeca-ondernemer, of wil jij jouw kantoormeubilair laten onderhouden? Dan kan dit weer vanaf de 2e week van september. Vraag nu je offerte aan, of neem contact op met onze klantenservice.

    LCK® Nederland | Projecten

 


Vragen?
Nieuwsgierig geworden en heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!
Kijk snel op de contactpagina of klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

Overzicht
© 2010 - 2024 LCK Nederland | sitemap | rss